Gæster

Velkommen til Hals Golf Klub

På ” hjørnet af land” hvor Kattegat og Limfjorden mødes, finder du vores dejlige seaside bane.

Klubben blev etableret i 1995 og råder i dag over tre 9 hullers sløjfer, gode trænings faciliteter og et moderne klubhus.

Afslut en dejlig runde med et besøg i Golfcafeen og nyd udsigten udover Limfjordens indsejling.

Rigtig god fornøjelse!

Parkering
Parkeringspladserne er lige uden for klubhuset inkl. lade stander til el-bil.

Greenfee betaling
Betaling, udskrivning af scorekort og kvittering foretages i receptionen på Golfmore maskine med kreditkort eller mobilepay.

Udlejning
Golfsæt & Trolley kan lejes i klubhuset. Golfbiler udlejes til etablerede golfspillere over 18 år og de kan forudbestilles via Golfbox tidsbestilling (tilføj varer). Betaling på Golfmore maskinen og låge med nøgler åbnes. Tryk returner på maskinen ved aflevering og placer nøgler samme sted.

Omklædning
Vores klubhus er nyt og moderne med alle de faciliteter en golfspiller kan forvente. I omklædningsrummet, hvor der er bade faciliter, finde du aflåselige værdibokse.

Driving Range, indspils- og putterbane mm
Træningsfaciliteterne er placeret rundt om klubhuset. Ved indtjekning betales for adgang til træningsbolde på Driving range.

Hjertestarter
Vores hjertestarter er placeret udenfor på klubhuset.

Toiletter
Der er ingen toiletter eller skraldespande på banen, men spillet forløber, så man efter hver 9 hullers sløjfe, kommer forbi klubhuset.

Læskure
Nær teestederne: Kattegat 6 og Limfjorden 6

Selve banen
Pas på banen ved at lægge græstørv på plads og rette nedslagsmærker – på forhånd tak.

Golfcafeen
Golfcafeen har et pænt udvalg af dejlig mad til fornuftige priser, samt af vin, øl og vand. Når restauranten er lukket, er der en automater til både kaffe, the og øl.

Rigtig god golfrunde

18 huls banen

Pay & play banen