/_upload/14012015122112_828143721_0001.jpg
/_upload/14012015115913_828143721_0002.jpg
/_upload/14012015120042_828143721_0003.jpg
«»
 
 
 
 
 
 
 
 

Præsentation af en af klubbens sponsorer

 

Vi har været på besøg hos en af klubbens sponsorer, nemlig Sundsholmens Autolakering, Nørresundby.

 

Der har vi talt med ejeren Ralph Makholm, som ud over at være sponsor for Hals Golf Klub, også selv er en passioneret spiller i klubben. For at få et indtryk af sponsorvirksomheden stillede vi ham nysgerrigt nogle få spørgsmål:

 

Kan du kort beskrive firmaets historie?

Firmaet startede under 2. verdenskrig. Jeg er tredje generation af firmaet, så det var min farfar der startede med at male cykler for tyskerne, og det var så starten på firmaet. Dengang lå forretningen på Hjørringvej i Nørre Uttrup. I 60’erne flyttede firmaet ned på Sundsholmen hvor det stadig ligger og i 80’erne blev der bygget de lokaler som bruges i dag. På det tidspunkt var min far også kommet ind i firmaet. Jeg selv var i lære i firmaet fra 1987 og har så været her i 30 år, men reelt kom jeg jo i firmaet tidligere. I tidens løb

har der været flere ansatte der har haft 45 års jubilæum i firmaet. Nu har Jeppe H Sørensen købt sig ind i firmaet og ejer ca. halvparten.

 

Hvad laver / producerer firmaet?

Firmaet reparerer mest skader, forsikringsskader, småbuler. Der er ingen planer om at udvide. Der skal jo også være tid til at spille golf:)

 

Hvor mange ansatte er der?

Der er 6 mand i firmaet inklusiv de to direktører, som også arbejder med i produktionen.

 

Hvilke er firmaets kunder

Kunderne er tonsvis af autoforhandlere der kommer med forsikringsskader. Der udover laver vi en del industriarbejde, som er lakeringsarbejde af alt andet end biler. Men det er kun i store partier for at kunne opsætte en produktion og kunne tilbyde en overkommelig pris. Det er mængden der gør at det kan betale sig. Private kunder har vi også men det er ikke dem vi lever af. De kommer med en kofanger, skærm eller lignende. Alle er velkomne!

 

Hvordan ser du fremtiden for firmaet?

Angående udviklingen i firmaet er vi allerede på toppen. I mere end to år har vi arbejdet på at blive de hurtigste og de bedste og det har resulteret i, at der ikke er mange andre der kan følge os. Vi bruger kun de bedste materialer, ikke det billigste men det der kan holde og alle vores kunder ved hvad vi laver og at det er i orden. Det er det vi overlever på.

Selvfølgelig har vi konkurrenter, men jeg vil hellere sige, at vi har kolleger her i byen som vi ikke har noget udestående med, men selvfølgelig er der konkurrence. For at gå forbi vores konkurrenter, har vi for seks år siden fået virksomheden 9001-certificeret.

Det betyder, at når f.eks. kommuner ser efter leverandører, så ser de 9001-stemplet, og så ved de, at firmaet og arbejdet er i orden i hele processen og materialevalget.

 

Hvad er den sjovest oplevelse du har haft i virksomheden?

Det sjoveste ... bob bob! Det ved jeg ikke. Det jeg synes er det mest fantastiske er det team vi har her. De laver selvfølgelig deres arbejde til punkt og prikke og de er en del af teamet på

værkstedet. Der er utroligt få sygedage. Og jeg er glad hver dag jeg møder og hver dag jeg går her fra. På værkstedet går vi og pjatter sammen og hygger os. Det er bare fantastisk og lækkert at være glad for at gå på arbejde. Men det med en sjov oplevelse – den må jeg lige tygge på…

-----oOo-----

En solid og go’ lokal virksomhed som leverer go’ kvalitet – Brug den, den støtter din klub! Besøg www.sundsholmen.dk

 

Hals Golf Klub  |  Nordmandshage 40  |  9370 Hals  |  Tel.: 9875 0290  |  E-mail: info@halsgolf.dk
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.